Etusivu |Galleriat |Taiteilijoista |Yhteydenotto |Tilaaminen |Tekijänoikeudet |Linkkejä |

Tilaaminen

Myymme yksityishenkilöinä gallerioissamme esillä olevien kuvien alkuperäiskappaleita sekä julisteprinttejä ja jäljennöksiä kuvista. Teemme taidetta myös tilaustyönä ja ryhdymme mielellämme kuvittamaan erilaisia projekteja. Kaikenlaiset taiteelliseen työhön liittyvät tiedustelut ovat tervetulleita. Lähetä tilaukset ja tiedustelut meille sähköpostitse:

mirealon [at] aaltoliike.net
milarcha [at] aaltoliike.net
siu-sirkkanen [at] aaltoliike.net   

Vahvistamme vastaanotetut tilaukset sähköpostilla. Maksut suoritetaan postiennakkona tai tilisiirtona. Kuvien hintoihin lisätään postituskulut, jotka vaihtelevat työn koon, painon ja muiden ominaisuuksien mukaan viidestä eurosta muutamaan kymppiin. Kaikista tilaukseen liittyvistä kuluista sovitaan tarkkaan tilausvahvistuksen yhteydessä, samoin tilauksen toimitusaikataulusta.

Milarcha ja Sirkkanen vaikuttavat pääasiassa Turun seudulla, Mirealon puolestaan Porvoon suunnalla, joten mikäli asut lähiseudulla ja haluat esimerkiksi säästää postikuluissa tai antaa tarkempia ohjeita tilaustyötä varten, voimme tarvittaessa sopia tapaamisesta. Olemme tavattavissa usein myös spefi-, roolipeli- ja sarjakuva-alan tapahtumissa ympäri Suomea.

Jos haluat ostaa töitämme, laita viestiä ja kysele hintaa tai tee tarjous. Useimpien kuvien originaalit ovat myynnissä. (Kuvan tiedoissa yleensä mainitaan, mikäli näin ei ole.) Hinnoista sovitaan erikseen tapauskohtaisesti. Mikäli originaali ei syystä tai toisesta ole myytävänä, voimme useimmissa tapauksissa tehdä siitä tarkan jäljennöksen tilaustyönä.

 

img.

Tilaustöiden hinnasto

-suuntaa antava

 

Printit (julistekopiot)

A5 __________ 8 €
A4 __________ 10 €
A3 __________ 15 €

 

Värittömät grafiitti- ja tussityöt

A5 __________ 5 €
A4 __________ 10 €
A3 __________ 25 €
A2 __________ 50 €
A1 __________ 100 €

 

Väripiirrokset ja maalaukset

A5 __________ 10 €

A4 __________ 20 €
A3 __________ 50 €
A2 __________ 100 €
A1 __________ 200 €